INTERIEUR DESIGNCOLLECTIE 2. DE KUSTLIJN

ZEEMEEUWEN
Wie aan strand en zee denkt, hoort wellicht ook in gedachten het gekrijs van zeemeeuwen. Deze maken prominent deel uit van deze kleurrijke en vibrerende collectie. De figuratief expressionisch schilderende kunstenaar Marion van Nieuwpoort inspireerde ons om deze collectie samen te stellen. Geschikt voor hotels en B&B’s aan zee… Woont u aan zee? Dan maken deze werkstukken uw woonbeleving compleet!

STRANDWANDELINGEN
Herinneringen… denkt u ook af en toe terug aan stormrachtige strandwandelingen? Onze interieurcollectie helpt die herinneringen te herbeleven. Bent u die persoon die de storm trotseert en geniet van die straffe wind en het tegen de storm in bewegen? Marion schilderde verschillende doeken en wellicht herkent u zich in een van die werkstukken…!

TOEPASSINGEN
Voor bedrijven en instelling dichtbij of langs de kust is deze collectie geschikt om toe te passen in het interieur. Als wandbekleding, kamerscherm of met stof bespannen geluidsisolerende panelen. Als meubelstof voor designmeubels. Voldoende mogelijkheden. Interieur Kunstenaars helpt u graag deze wensen te realiseren. Hetgeen vooral van toepassing is bij privé-interieurs waar men in een bepaalde ruimte een stukje zee en strand, storm en zeemeeuwen toevoegt. Om de woon- of werkruimte intenser te beleven.

Storm aan Zee Marion
Storm en Meeuwen Marion van Nieuwpoort

Zó ontstond de exclusieve  Kustlijncollectie. Beslist geen massaproductie maar op maat gemaakte interieurjuweeltjes die afzonderlijk of met elkaar gecombineerd kunnen worden.

OP MAAT GEMAAKT
Vrijwel alles van Interieur Kunstenaars wordt op maat gemaakt aan de hand van uw specifieke wensen wat betreft afmetingen en vormgeving binnen de daarvoor aangewezen ruimte(n).

Levertijd: maximaal 5-10 weken.

Gebruikte stoffen en materialen

De Kustlijncollectie kan als volgt geleverd worden:
Stoffering
Als vloerkleed/carpet
Als (verduisterende) gordijnstof
Als lichtdoorlatende vitrage
Wandbekleding
Geluidsisolerend paneel/kamerscherm
Meubelen
1-zits bankje
2-zits bankje
3-zits bankje
Poef
Voetenbankje
Verlichting
Hanglamp
Vloerlamp

Aardewerk en porcelijn

Gebruikte stoffen en materialen

Iedere variant is bespreekbaar. De collectie is aanzienlijk groter dan hier getoond.

De volgende collectie: AFRIKA

De wind trotserend Marion van Nieuwspoort
Zeemeeuwen Collage Marion van Nieuwpoort
Mensen in de Storm Marion van Nieuwpoort

De onbegrensde mogelijkheden van Interieur Kunstenaars:
bel ons nu voor een vrijblijvende afspraak 0653 93 7001