INTERIEUR DESIGNCOLLECTIE 3. AFRIKA AVONTUUR

Liefhebbers van cultuur, mens en dier zullen verrast zijn over ónze gevarieerde Afrika interieurcollectie. 

GECOMBINEERD WERK
Het artistieke werk van de Nederlandse kunstschilder van het Realisme Poen de Wijs vormt de basis voor deze zinderende collectie. Aangevuld met het kleurrijke werk van de figuratief expressionisch schilderende kunstenaar Marion van Nieuwpoort. Hun veelzijdige werk inspireerde ons om deze uitgebreide collectie te realiseren waarvan u hier slechts enkele werkstukken ziet. Kijk hier naar meer voorbeelden. Interieur Kunstenaars biedt een brede keuze uit hun artistieke werk. Zodat een aan úw specifieke wensen aangepast interieur kan worden samengesteld.

TOEPASSINGEN
Voor bedrijven en instelling die een bepaalde link met Afrika hebben, de cultuur, mensen en dieren, is deze collectie zeer geschikt om toe te passen in het interieur. Als wandbekleding of met stof bespannen geluidsisolerende panelen en kamerschermen. Als meubelstof of… Voldoende mogelijkheden en uitdagingen.

Interieur Kunstenaars helpt u graag om tot een opvallend interieur te komen. Hetgeen ook van toepassing is voor privé-interieurs waar men in een bepaalde ruimte een stukje Afrika wenst toe te voegen of…

Poen de Wijs Masaaivrouw
Collage Afrika Marion van Nieuwpoort
Afrika Collage 1 Poen de Wijs
Masai Mara Melody Poen de Wijs

Zo ontstond de bijzondere Afrika interieurcollectie. Stuk voor stuk op maat gemaakte interieurjuweeltjes die afzonderlijk of met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Levertijd: maximaal 5-10 weken.

De Afrikacollectie kan als volgt geleverd worden:

Stoffering

Als vloerkleed
Als (verduisterende) gordijnstof
Als lichtdoorlatende vitrage
Wandbekleding
Geluidsisolerend paneel/Kamerscherm

Meubelen

1-zits bankje
2-zits bankje
3-zits bankje

Verlichting
Hanglamp
Vloerlamp

Aardewerk en porcelijn

De gebruikte stoffen en materialen.

WANDBEKLEDING/KAMERSCHERM
‘Jumping Masai’ is een groot schildersdoek, geschilderd door Marion van Nieuwpoort. Het werkstuk kan, net als bij andere schilderijen, worden uitgevoerd als wandbekleding en  kamerscherm.

VLOERKLEED/CARPET
De technologie stelt ons ook in staat om een beeltenis op een (hoogpolig) vloerkleed/carpet te printen. Met verrassende resultaten!

Wanneer u door de kunstcollectie bladert, ontdekt u nog veel meer…

Levertijd: maximaal 5-8 weken.

De gebruikte stoffen en materialen.

Jumping Masaai Marion van Nieuwpoort