INTERIEUR DESIGNCOLLECTIE 1. DE KINDERKAMER

Kinderglobe Poen de Wijs

De kinderkamer is dé omgeving waarin je kind speelt, slaapt… leeft. Een aangename en kindvriendelijke ruimte die veiligheid biedt en bescherming. De omgeving waarin hij of zij speelt, samen met andere kinderen.

De kamer waar je als kind opgroeit moet bijzonder zijn. Als ouder moet je je daar prettig voelen. Een leefruimte waarover vooraf goed is nagedacht hoe je deze wenst in te richten. Kleuren en vormgeving intens beleven.

WARME HERINNERINGEN
De kamer die ooit fijne en warme herinneringen moet oproepen wanneer je er als volwassen mens aan terugdenkt: jouw kindertijd. Zó belangrijk is deze ruimte. Voor nu en ooit. En ooit begint bij nu: bij Interieur Kunstenaars.

Met deze bijzondere gedachten is Interieur Kunstenaars aan de slag gegaan. Zo ontstond deze unieke kinderkamercollectie. Op maat gemaakte interieurjuweeltjes die afzonderlijk of met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het artistieke werk van de Nederlandse kunstschilder van het Realisme Poen de Wijs vormt de basis voor deze gevarieerde collectie.

Levertijd: maximaal 5-8 weken.

auteuilBij het ontwerp van ‘Kinderglobe’ is het ook fraai om deze wandbekleding gedimd weer te geven. Dus softer van kleurtoon. Het thema Kinderspel kan als volgt geleverd worden:
Stoffering
Als vloerkleed
Als (verduisterende) gordijnstof
Als lichtdoorlatende vitrage
Behangdecor voor een bepaalde wand(en)
Geluidsisolerend paneel/kamerscherm

Meubelen
1-zits feuteuil
2-zits bankje
3-zits bankje
Poef
Speelmand
Verlichting
Hanglamp
Vloerlamp
Plafonddecoratiepaneel met bijpassende hanglamp

Gebruikte stoffen en materialen

Kinderglobe Poen de Wijs 2
Zes spelende kinderen Poen de Wijs
Kinderspel Drie Kinderen Poen de Wijs
Corpus Acrobatics Poen de Wijs

In de ‘Kinderspel’ collectie van Interieur Kunstenaars bevinden zich nog veel meer werkstukken die geschikt zijn voor de ideale kinderkamer. Op deze pagina ziet u geen lampen en designmeubels. Het ontwerp c.q. de inrichting van de kinderkamer bepaalt namelijk hoe we de werkstukken gaan toepassen op wand(en), meubels, carpet, vitrage, godrijnen en hang- of vloerlampen.

Op verzoek kunnen de designs aangebracht worden op:
– Kamerschermen;
– Geluidsisolatiewanden;
– Bedbekleding (dekbed);
– Enzovoorts.

Levertijd: maximaal 5-8 weken.

De volgende collectie: DE KUSTLIJN