Van reisbeelden naar industrie en processen ...

Portovenere Foto John Vijlbrief

FOTOWANDEN
De reproductiemogelijkheden anno 2020 zijn onbegrensd. Vooral wat betreft ‘de drager’ van het beeld. Voor een creatief persoon als John Vijlbrief, die al decennia lang ideeën en concepten vertaalt in beeldcommunicatie en aan de hand daarvan verhalen vertelt die impact achterlaten, is een uiterst boeiende tijd aangebroken. Zijn visualisatievermogen en creativiteit deelt hij graag met u om te komen tot een impactvol interieurproject.

TIJDEN VERANDEREN
Het toepassen van fotowanden in het zakelijke of privé interieur is niet nieuw. Echter, de technieken en de kwaliteit van het eindproduct verbeterden significant. Naast kunst richt Interieur Kunstenaars zich vanzelfsprekend ook op fotografie en illustratie om tot het gewenste interieur te komen, inclusief bijbehorende elementen, zoals designmeubels, enzovoorts.

Afrika Olifanten Foto John Vijlbrief

Visualiseren binnen bedrijven en organisaties

INDUSTRIEEL: PRODUCTIE EN PROCESSEN
De stap van de fotografie van toeristische locaties naar het vastleggen van productieprocessen, product(en) en de toepassing daarvan, is niet eens zó groot. Krachtig en beknopt visualiseren door middel van ruimtelijke vormgeving. Op wanden, tapijt/vloerkleden hang- en vloerlampen, gordijnen en vitrage, enzovoorts. Indien gewenst gecombineerd met beeldschermen.

DE AANPAK
John Vijlbrief heeft ruime ervaring op dit vakgebied. Bezoek zijn website. De aanpak? Hij bezoekt uw bedrijf/organisatie. Laat zich informeren over uw producten, productieproces(sen) en de dienstverlening. Hij verkent het interieur en de omgeving van het bedrijf/de organisatie. Dat is zijn basis-informatie en dit wordt uitgewerkt. 

HET VOORSTEL
Wat volgt is een voorstel. Hij doet dat samen met zijn team. In het gedetailleerde voorstel wordt aangegeven aan welke wanden/decors John Vijlbrief denkt en welke elementen (meubels en overige geometrische vormen/objecten) daarin de hoofdrol en bijrol(len) spelen.

 HUISSTIJL
Kunst en/of fotografie vertaalt in geometrische vormen: in 2D en 3D. Aansluitend op uw huisstijl en kleurwens(en).

Laat u hierover informeren en maak een vrijblijvende afspraak met Interieur Kunstenaars.