Interieurdesign: denk niet in formaten die nauwelijks opvallen...
Denk groter, breder, hoger, wijdser maar vooral gedurfder!
Beleef de woon- of werkruimte intenser...

Zeemeeuwen van Marion van Nieuwpoort
Poen de Wijs schildert

Het artistieke werk van een kunstenaar, meesterlijk vastgelegd met verf, kwast en penseel brengt variatie en kleur aan in een ruimte. Laat deze tot leven komen. Als wandbekleding, vloerkleed/carpet, designmeubel, vloer- of lampenkap en …. 

COLLECTIES:
Kinderkamer
Kustlijn
Afrika
De Drie Gratiën
Variaties
Kamerschermen

Onze complete serie kunst

Het wandschilderij, de litho en de foto in de lijst zijn deels passé. Denk anno 2020 vooral ‘uit de lijst’, weg van die nietige afmetingen van ingelijste kunst aan de muur. Denk groter, breder, hoger, wijdser maar met name gedurfder! Abstracte kunst maakt plaats voor ‘het vertellen van een verhaal’. Inrichten met impact! Onze op maat gemaakte kunst kan op wanden/panelen worden aangebracht. Maar ook als vloerbedekking/carpet toegepast worden.

De ene keer ondersteunen onze designs krachtig de visuele identiteit van de zakelijke opdrachtgever. Een andere keer hebben ze een sfeerbepalende en thematische rol. Zoals bij het afkaderen van bepaalde zones. Bij de creatie van beslotenheid of transparantie, of ter versterking van de ruimtelijke beleving. De huisstijl en kleuren zijn doorslaggevend. Mogen wij u vrijblijvend adviseren?