De aanpak: privéwoningen

Marion van Nieuwpoort Hogh Heals

John Vijlbrief bezoekt uw woning en laat zich gedetailleerd informeren over de wensen met betrekking tot het interieur en de inrichting van de gewenste kamer(s). Dat vormt zijn basis-informatie en werkt hij creatief uit. Wat volgt is een voorstel hoe John denkt visuele belevenissen te realiseren in het interieur van de woning. Wand(en), designmeubels, enzovoorts. Aansluitend op het door u gewenste en gehanteerde kleurpatroon in de woning. En vanzelfsprekend binnen de vooraf gestelde financiële mogelijkheden.

Abstracte interieurvormgeving is vrij eenvoudig. Evenwichtig maar vaak redelijk saai. Zodat niet echt sprake is ‘van de ruimte waarin je verlijft intens te beleven…’ Moeilijker en uitdagender wordt het wanneer onderdelen van het interieur gebruikt worden om bij de aanwezige(n) in de kamer/ruimte(n) iets teweeg te brengen. Dat is interieurvormgeving in optima forma. Passend bij de tijd waarin we nu leven: bewust zijn van onze omgeving. De wand(en) speelt de hoofdrol, de designmeubels zijn medespelers in onze interieurprojecten.

Hoofdrol… bijrollen… Visuele signalen om ons heen, subtiel en soms opvallend aanwezig. Passend bij de toebedeelde rol. Bij een neutrale wand gaan we voor een artistiek designbankstel/zithoek met een verrassende bekledingsstof. Of een carpet. Geschikt voor het interieur én het verhaal wat we willen visualiseren en beleven.

Muziek Poen de Wijs
MotorGirl Marion

Interieur Kunstenaars heeft contact met binnenhuisarchitecten en academisch gevormde kunstschilders. Dat stelt ons in staat werkstukken ‘op maat’ en in een bepaalde stijl te laten schilderen om een project te voorzien van (aanvullende) onderdelen, zoals panelen en kamerschermen. Zo ontstaan volstrekt unieke interieurdesigns ‘op maat’ met een hoog exclusiviteitsgehalte.
De uitgebreide collectie dessins en ontwerpen van Interieur Kunstenaars biedt ongelimiteerde vormgevingsmogelijkheden. Maak de ruimte af met gepersonaliseerde designmeubels die zijn voorzien van bijpassende dessins.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem nu contact op met Interieur Kunstenaars.
Wij inspireren u graag.
Onze collectie is zeer gevarieerd…

DE VELE FACETTEN VAN INTERIEURDESIGN
Interieurdesign kent vele facetten. Verrassende en gedurfde….De aanpak, het interieurdesign scheelt van project tot project. 

Kijk bij COLLECTIE om meer te zien over onze thema-interieurs.

Het interieur brengt u in een bepaalde stemming. Plaatst u ‘in het visuele verhaal’, in die omgeving.

Mogen wij u inspireren?

De Dans Marion van Nieuwpoort

Interieur Kunstenaars is als enige geautoriseerd om met de kunst
van Poen de Wijs en Marion van Nieuwpoort te mogen vormgeven
d.m.v. 'high resolution fine art' reproductie